Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Μανούλες τις Ζακύνθου ενωθείτε!

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Οι Μανούλες τις Ζακύνθου διεκδικούμε και θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα μωράκια μας!


Θέλουμε καλύτερους δρόμους,σωστή αντιμετώπιση από τους οδηγούς,οι βοηθητικές ράμπες να παραμένουν ελεύθερες,παιδότοπους,οργανωμένους παιδικούς σταθμούς....

Η λίστα δεν έχει τελειωμό.Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες.Τι; Τα αυτονόητα.Αυτά που θα έπρεπε να  έχει μεριμνήσει το κράτος για τις μητέρες(και όχι μόνο).
Να σας πω γιατί;
Γιατί μητέρες τους έφεραν σ'αυτό τον κόσμο.Μόνο και μόνο από σεβασμό προς την ίδια τους τη μητέρα θα έπρεπε να είναι πιο ευαισθητοποιημένοι όλοι τους.
Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε κάτι με αυτή την ενέργεια ,αλλά δεν θέλω να κάθομαι πια στον καναπέ μου και απλά να διαμαρτύρομαι.

Γι' αυτό μανούλες ελάτε να κάνουμε μια βολτίτσα παρεούλα και παράλληλα να  διαμαρτυρηθούμε για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας.Ήρεμα,χαρούμενα με τα μωράκια μας μικρά-μεγάλα.Με τα καροτσάκια μας,τα μαρσιπάκια μας.

Η συνάντησή μας  κανονίστηκε για την Παρασκευή στις 19:30.Ξεκινάμε από Αλεξάνδρου Ρώμα στην περιοχή των Αγίων Σαράντα(Αμανατίδης παιδικά).Όποια μαμά θέλει να πάρει μέρος ας μου στείλει ένα μηνυματάκι στο tsanaka_m@yahoo.gr Ελπίζω να τα καταφέρετε και να έρθετε όλες σας!Σας περιμένω!:D